"Sin los niños no habría humanidad. Por lo cual, la humanidad se debe a los niños"

(E. Aragón Sr.)

diumenge, 20 de maig del 2012

L'art de crear


Crear art. L’art de la creació. Sentir-te com un Déu que crea. Que dóna vida a pensaments i idees a través d’un pinzell.
Això de jugar a ser Déu és divertit. Mai hauria imaginat que m’agradaria. Mai hauria cregut que arribaria a necessitar pintar o dibuixar per relaxar-me. No hauria cregut que dedicaria paraules al fet de la creació artística.

No em reconec en escriure això. He superat una de les meves frustracions del passat, i he comprovat que no es tracta de tenir o no tenir un do, sinó d’intentar desenvolupar les teves capacitats amb calma, sense posar-se nerviós.
I si avui no surt, demà serà un altre dia. No ens hem de tancar portes nosaltres mateixos; hem d’anar provant diferents maneres fins a trobar aquell “ábrete sésamo” que ens permeti gaudir del que fem a cada minut,k primer amb resignació, i després amb vertaderes ganes i il·lusió.

He après quelcom que ja pensava saber. Pensava que ho sabia, però aquesta vegada ho he comprovat amb les meves pròpies mans: MAI ET RENDEIXIS. INSISTEIX FINS A ACONSEGUIR-HO.


Nata·

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada