"Sin los niños no habría humanidad. Por lo cual, la humanidad se debe a los niños"

(E. Aragón Sr.)

divendres, 8 de novembre del 2013

Cançons "For Babies"

No recordo de quina manera ho vaig fer, però un dia vaig arribar a una cançó de Bob Marley versionada amb únicament instruments. Què té això d’especial? Que són guitarres, carillons, flautes de pan o campanetes tubulars.

Es tracta d’un canal de Youtube que es diu rgmusicargentina, al qual hi ha infinits reculls de cançons de diferents autors com Queen, Elton John, The Beatles, The Rollig Stones, etc. Totes aquestes cançons estan versionades de la manera que us he descrit un poc més amunt. La seva finalitat, a primera vista, és la de posar música relaxant als infants, però ja li he trobat una altra utilitat: fer videodocumentals.

Recordeu l’assignatura d’Observació i Documentació a on havíem de fer muntatges de vídeo per documentar els nostres projectes? La professora d’aquella assignatura va dir que la música del documental NO podia tenir lletra. Doncs bé, crec que he trobat sa sabata des meu peu: un sense fi de cançons tranquil·letes i instrumentals.

N’estic encantada; no sabeu què bé que van per fer vídeos o per fer feines de la Universitat de manera relaxada. Us animo a que les escolteu i que compartiu quin ús n’hi doneu vosaltres.
Aquí teniu una captura de pantalla del canal. Dins el mateix hi ha un munt de llistes de reproducció, però a les que faig referència són les de “Música para bebés”. Hi ha fins a 3 “carpetes” de música d’aquest tipus.


[Si feu clic damunt la imatge, anireu al canal de rgmusicargentina]


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada